Overige

Een snelle en grondige diagnose in het begin versnelt het ziekteherstelproces en bespaart werkgevers kopzorgen, advocaten en bezava.

Nog meer...

Op onze andere website, bedoeld voor de (op google) zoekende burnoute werknemer die niet direct herkenning vindt bij werkgever of huisarts, staan veel nuttige dingen die ook voor u als werkgever van belang zijn. Zodat u niet de hele site http://www.burnout.nl hoeft door te nemen geven wij hier de belangrijkste verwijzingen:

Landelijke organisatie, senior A&O psychologen

Stichting Burnout is een landelijke organisatie, met 15 behandellocaties. Allemaal te benaderen via info@burnout.nl. Als ideale burnoutbehandelaar zien wij:

 • een arbeids- en organisatiepsycholoog
 • die ruime ervaring heeft in diverse grote organisaties
 • boven de 45 jaar is (voor het algehele overzicht, en de ervaring van verschillende werkgevers)
 • en zich gespecialiseerd heeft in burnout, mede naar aanleiding van onze wetenschappelijke literatuurlijst.

  Niet op alle locaties hebben wij een A&O psycholoog; soms een oud P&O manager die zich in coaching en burnout is gaan verdiepen, of een zeer ervaren coach met burnoutspeicalisatie.

  Het zelf ooit burnout zijn geweest zijn wij als een PRAE, omdat de consulent dan burnoutgevoelens VAN BINNEN KENT, evenals de 'ervaring van herstel'.

  Wij willen de top zijn en blijven in Nederland op het gebied van 'burnoutherstel'. De belangrijkste verschillen met onze concurrentie schuilt in:
 • de wetenschappelijke kennis van burnout
 • a&o psychologie
 • ervaring met burnout-cliënten
 • kennis van de arbeidscontext - iets dat zelfstandig werkende (ggz) psychologen meestal missen.
 • onze succesvolle methodiek (met wetenschappelijke verantwoording: 'De kunst van burnout herstel SB-2015 (klik pdf)).

info@burnout.nl .

Erkenning

Stichting Burnout is vaste burnout-partner voor een groot headhunterskantoor, enkele medische centra en universiteiten. De meeste klanten komen via onze werknemerswebsite http://www.burnout.nl, waar ook onze google reviews en beoordelingen op ZorgkaartNederland worden aangehaald..

Waardering Zorgkaart Nederland: klik

Google reviews: klik https://goo.gl/TNR8rJ

Stichting Burnout is tevens erkend partner van UWV, de Rijksoverheid en Achmea. info@burnout.nl

Binnen 24 uur testuitslagen: wel of niet burnout

De burnout richtlijn (multidisciplinair, inclusief NHG en NVAB) schrijft 3 diagnostische tests voor om te beoordelen of iemand burnout is: 4DKL, SCL-90 en Ubos. Een werknemer kan op werkdag 1 voor 14 uur tests aanvragen en maken, en nog diezelfde dag de uitslagen krijgen (anders de volgende dag). U kunt de werknemer stimuleren de testuitslagen met u als werkgever te delen. Zo is het snel duidelijk: wel of geen burnout! (uiteraard checken wij via deze tests ook op mogelijke overlap met depressie). info@burnout.nl

Vrijblijvend oriënterend gesprek burnoutherstel

Wij hebben 15 locaties in den lande, zodanig geografisch gekozen dat een kandidaat zelden meer dan 30 minuten moet reizen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met een burnout-psycholoog/consulent. Er gaat een vrijblijvende offerte met gedetailleerd behandelplan naar de werkgever. info@burnout.nl

Altijd slagen

Stichting Burnout slaagt altijd in burnout-herstel, al dan niet in de vorm van herstel via tweede spoor/outplacement, indien 9 maanden wordt gelaten en de werkgever geen enkele stress uitoefent op de werknemer. 'Je burnout voelen' is niet zo fijn, vandaar dat de meeste burnoute werknemers uit zichzelf streven naar herstel. Afhankelijk van wat bereikt kan worden met coping, en afhankelijk van wat de werkgever bereid is in een werksituatie te veranderen (werkprocessen, contacten) wordt het herstel eerste of tweede spoor. info@burnout.nl